Referenties NeuroScienc in de Eventbranche

 

CZ: Geweldige inspirerende training!

Gemeente de Ronde Venen: Wat een brainwave! Heel interessante training om vanuit een ander perspectief je event invulling te geven.

Fontys: Boeiende spreker. Vraagt om een vervolg!

Inspectie van het Onderwijs: Super leuk en begrijpelijk uitgelegd. Wat mij betreft mag deze training ook 2 dagen zijn. Prachtige verdere verdieping voor ons vak dit.

Leids Universitair Medisch Centrum: NeuroScience voor de Eventbranche is een super interessante aanvulling op de reeds gevolgde trainingen bij Effectivents. Veel geleerd dat direct in de praktijk te brengen is. Daan de Raaf is een bevlogen trainer/spreker bovendien.

Ministerie van Buitenlandse Zaken: Super veel dank voor opnieuw een leerzame dag met veel nieuwe inzichten op een toplocatie! Ik ben een absolute fan van jullie trainingen en kijk nu al uit naar nieuwe trainingen die binnenkort zullen volgen.

Provincie Gelderland: Een enorm boeiende training en in vele opzichten toepasbaar voor een succesvollere organisatie van events.

Schrijvers Freelance Eventmanagement: Zeer interessante training, boeiende spreker. Een hoop inzichten gekregen die wederom direct toepasbaar zijn in mijn werk.