Effectivents+

Community & Kennisplatform

Vanaf 1 januari 2023 gaat Effectivents+ van start; een community en kennisplatform voor event organizers.

Ben jij event organizer en heb je behoefte aan continue ontplooiing op het gebied van eventmanagement? Wil je bijblijven omtrent ontwikkelingen van vak en markt, inspiratie opdoen en sparren met ‘collega’ organisatoren over diverse event gerelateerde onderwerpen? Dan is het Effectivents+ membership iets voor jou!

Overzichtelijk en compact binnen één online omgeving heb je toegang tot maandelijkse live online Expert Sessies, on demand inspiratie- en video’s, tal van checklists, whitepapers en blogs en diverse handige formats en tools.

Er is ook volop mogelijkheid zelf een onderwerp in te brengen en in dat geval een Member Sessie te hosten over een onderwerp waarover jij wilt sparren of kennis wilt delen.

Ben je member en wil je ook een eendaagse of meerdaagse training of opleiding boeken? Dan krijg je daarop 10% korting voor trainings-/opleidingsdata binnen jouw membershipjaar.

Hieronder lees je wat het membership inhoudt en je oplevert. 

Expert Sessies – 1 x per maand

Maandelijks organiseren wij een online Expert Sessie van circa 1 uur. Elke sessie behandelt hierbij een andere onderwerp, wat gericht kan zijn op de actualiteit, een verdiepingssessie over een event gerelateerde uitdaging, een mini training of workshop.

De Expert Sessies worden gegeven door de trainers van Effectivents of door gastsprekers, in dat geval boegbeelden en experts uit de praktijk met een inspirerende showcase of visie.

On Demand content

Naast de live online sessies kun je continu terecht in onze on demand ‘bibliotheek’ aan videocontent en documenten, waaronder:

 • Video’s met tips over diverse eventonderwerpen
 • Checklists voor de voorbereiding van je event
 • Formats (denk aan een format draaiboek, kostenbegroting, planning)
 • Blogs en whitepapers over diverse eventonderwerpen
 • “Snippets”; inspirerende aftermovies van events 

Member Sessies

Stel je vraag! Binnen het Effectivents+ platform heb je de mogelijkheid zelf een sessie in te plannen en (als je wilt) te hosten. In deze Round Tables kun je sparren met ‘collega’ organisatoren over een vraagstuk of stelling naar keuze of kun je als je wilt je kennis delen.

Je kunt daarnaast gebruikmaken van de 1-op-1 netwerkmogelijkheid binnen het platform. Je kunt hiervoor eenvoudig een van de andere members uitnodigen, bijvoorbeeld iemand die voor hetzelfde type organisatie werkt en mogelijk tegen dezelfde uitdagingen speelt.

Kosten Effectivents +

De kosten voor een membership bedragen € 395 voor een heel jaar, exclusief BTW.

Word je lid, dan gaat je membership in voor een heel jaar vanaf het moment van aanmelden. Het membership is per jaar opzegbaar.  

De inhoud van het membership nog even op een rijtje:

 • 12 Expert Sessies
 • Member Sessies naar wens en mogelijk op eigen initiatief
 • Een community aan collega event organizers
 • 1-op-1 netwerkmogelijkheden
 • 10% korting op trainingen en opleidingen van Effectivents binnen het membershipjaar
 • 10% korting op de Effectivents studio
 • Een (duurzaam) welkomstpakket met handige gadgets 😊

 

Meer informatie vind je op www.effectiventstrainingen.nl/effectiventsplus/

Hier tref je ook ons volledige trainingsaanbod aan.

Contactinformatie:  info@effectivents.nl  T. 073-5944142

Ik wil graag lid worden!