Training/module Organiseren in het Buitenland & Incentives (1 dag)

 

Waar let je op bij het organiseren van een heuse incentive-reis of een zakelijk event in het buitenland? Hoe krijg je een groep van 100 gasten in New York, Barcelona of Dubai? Hoe kun je ‘dealen en pielen’ met luchtvaartmaatschappijen? Hoe ga je om met de (enorm gecompliceerde) yield-marketing van hotels, airliners en conferentiecentra?

Maar ook, hoe gedraag je je in het buitenland in een andere cultuur. Denk je ook aan de zonnebrand als je met een groep de woestijn ingaat. En wat doe je als de Franse verkeersleiders weer eens gaan staken en je groep op Schiphol vast staat?

En misschien nog wel het belangrijkste: Hoe vind je de juiste partner in een ver buitenland? Werk je samen met een tour-operator of een gespecialiseerde DMC. Of ga je zelf 4 keer op en neer naar Berlijn om zelf al je hotels en activiteiten vast te leggen? En spreek jij Chinees?

Kortom, een incentive-reis organiseren is een heel andere tak van sport dan een event binnen de landsgrenzen. Andere taal, andere cultuur, andere contacten en andere contracten. En vaak, … andere manier van werken en denken. Om nog maar te zwijgen over het andere eten, andere temperaturen en andere tijden.

In een ééndaagse cursus worden je alle ins en outs bijgebracht over het organiseren van een incentive-reis: Organiseren op afstand, in een andere cultuur, onder andere omstandigheden, met onbekende samenwerkingspartners en complexe logistieke/vervoersuitdagingen. Hoe doe je dat?

Cursusleider Roger Schreurs, eigenaar van Loco Enzo, heeft zijn sporen in incentive-land inmiddels ruimschoots verdiend. Op alle continenten heeft hij inmiddels incentives georganiseerd, van handelsdelegaties tot reizen naar de Olympische spelen, van een sportreis naar Duitsland tot de Dakar Rally in Argentinië. Hij zal deze dag voldoende inspiratie en informatie bieden om zelf ook aan de slag te kunnen om jouw slag in het buitenland te slaan.  

Programma  

De training is doorspekt met diverse leerzame voorbeelden uit de praktijk en behandelt onder meer de volgende onderwerpen:  

  • De inzet van vervoer van gasten per vliegtuig, touringcars en pendels
  • De inzet van transport van materialen
  • Inkopen en onderhandelen, prijsbeleid/yieldmarketing
  • Inspelen op andere culturen, temperaturen en tijdsverschillen
  • Contracten afsluiten in het buitenland en facturering
  • Controle op kwaliteit en afspraken op afstand 

Voor wie?

Deze training is geschikt voor eventorganizers die events in het buitenland organiseren en daarvoor op zoek zijn naar advies, tips en tricks.   

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 495 p.p. excl. BTW, incl. drankjes, lunch en handig naslagwerk.  

Trainingsdata en locatie

Coronavirus:

Het is op dit moment nog onduidelijk aan welke maatregelen we te zijner tijd voor een veilige uitvoering van de trainingen dienen te voldoen, zoals de 1,5 meter regel en hygiënemaatregelen. Vanzelfsprekend kun je ervan op aan dat wij deze voor de realisatie van de training volledig zullen naleven. 

 

Inschrijfformulier - training Organiseren in het Buitenland & Incentives