Incompany trainingen & maatwerk diensten

 

Training of advies op maat 

Incompany trainingen in Eventmanagement of individuele coaching trajecten, geheel afgestemd op bedrijfsspecifieke wensen, behoren tevens tot de mogelijkheden. De trainingsopzet en –onderwerpen kunnen in dat geval geheel op de trainingsbehoeften van de deelnemers worden gebaseerd.

Op basis van een intakegesprek stellen wij een programma samen dat zowel qua lengte, inhoud als niveau aansluit bij de leerdoelen en de kennis van de trainingsdeelnemers.  

 

Creatieve sessie begeleiden

Vindt er een creatieve sessie plaats waarvoor je een manier zoekt om dit concreet vorm te geven en het maximale uit alle deelnemers te halen? Wij zijn graag bereid het creatieve proces te begeleiden, waarbij wij diverse creatieve technieken inzetten om tot de gewenste output te komen.

Voorbeeld:

Citygate Financial Services zette ons bijvoorbeeld in voor een sessie om te komen tot de creatieve content van een jubileumfilmpje, waarin de normen en waarden van het bedrijf op creatieve wijze werd verbeeld.

Bianca Bakker: "We zijn enorm trots op het eindresultaat. Zonder de input die uit de brainstorm is gekomen waren we hier niet gekomen. Graag benoemen we nog een keer hoe blij we met de sessie, en jullie rol in het bijzonder zijn. We zijn niet eerder in staat geweest te praten over wie we zijn en waar we voor staan, zonder concreet voorbeelden en klanten te benoemen. Dus nogmaals dank voor julli inzet en enthousiasme in dit proces!"  

 

Spreker over eventmanagement 

Lenny Klaassen, eigenaar van Effectivents, is tevens inzetbaar als spreker over actualiteiten of specifieke onderwerpen ten aanzien eventmanagement. 

 

Individuele coaching 

Ook op individuele basis staan wij je graag bij voor je eventvraagstukken. Naar aanleiding van een kennismakings- en intakegesprek peilen wij graag je advies/coaching behoefte, op basis waarvan wij vrijblijvend een voorstel op maat uitbrengen.

Onze adviestrajecten variëren in de praktijk van een enkel dagdeel 'coaching on the job' tot uitvoerige, periodieke begeleiding. 

Neemt gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Voorbeeldcase Coaching on the Job – Maxima Medisch Centrum: Voor het Maxima Medisch Centrum verzorgden wij een training on the job voor het hoofd Evenementen en Zalenservice en verzorgden wij aansluitend een teamworkshop om ook de andere betrokkenen in het proces mee te nemen. Nieuwe werkafspraken en -overleggen werden afgesproken in antwoord op de vraag "Hoe kunnen we de kwaliteit verbeteren en de foutgevoeligheid verkleinen".  

 

Referenties 

Enkele organisaties waarvoor wij reeds incompany trainingen verzorgden:

 • Hoppenbrouwers Techniek (inspiratiesessie over de toegevoegde waarde van impactvolle event)
 • FNV (incompany training online & hybride eventmanagement, 3 x 2 uur online)
 • Rabobank Etten-Leur (evenementen organiseren, 7 marketing/communicatiemedewerkers)
 • Shell Learning Den Haag (evenementen organiseren, 12 eventmanagers)
 • Avéro Achmea (workshop Creativiteit bij Eventconcepten, 5 eventmanagers)
 • Unilever (Creatieve Eventconcepten, 8 eventmanagers)
 • Rijkswaterstaat (evenementen organiseren, 15 management assistentes)
 • Kamer van Koophandel Amsterdam (evenementen organiseren, 8 voorlichters)
 • De Nederlandsche Bank (evenementen organiseren, 40 secretaresses, 3 dagen)
 • TU Delft (evenementen organiseren, 10 event- en marketingmanagers, 3 dagen)
 • Erasmus Universiteit (evenementen organiseren, 5 secretariaatsmedewerkers)
 • Hogeschool Amsterdam (projectorganisatie, 6 directiesecretaresses)
 • Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) (8 communicatie- & eventmanagers)
 • Performance Improvement Incentivebureau (7 eventmanagers)