Referenties NeuroScience in de Eventbranche


Gemeente Rotterdam: “Super interessant om te zien hoe het onderbewuste proces van keuzes maken werkt en hoe je nudging kunt inzeten om je event te verbeteren.

Bedankt Lenny Klaassen en Daan de Raaf voor de nieuwe inzichten!”

Albert Zweizer Ziekenhuis: “Het was een hele leerzame en inspirerende dag. Veel leuke nieuwe inzichten gekregen waardoor ik weer bewust ben van bepaalde patronen.”

Agrifirm: “De cursus 'neuroscience in de eventbranche' is een zeer geslaagde dag geweest.

Het was ontzettend leerzaam en interessant en goed naar de praktijk te vertalen. Ook was het werkelijk een ware eyeopener!”

HZ University: “Afgelopen week op een geweldige locatie in Utrecht (DUS) de training Neuroscience voor de Eventbranche gevolgd. Bijzonder boeiend en interessant om iets te weten te komen over het brein van de mens. Een aanrader voor iedereen die werkzaam is in de eventbranche en meer wil weten hoe je op een slimme manier bezoekers naar jouw event kunt trekken.”

Provincie Gelderland: “Toegankelijke en ontspannen training waarbij een goede brug wordt geslagen naar de praktijk. Breed inzetbaar voor doeleinden in marketing, evenementenorganisatie en zelfs voor het dagelijks leven.”

CZ: Geweldige inspirerende training!

Gemeente de Ronde Venen: Wat een brainwave! Heel interessante training om vanuit een ander perspectief je event invulling te geven.

Fontys: Boeiende spreker. Vraagt om een vervolg!

Inspectie van het Onderwijs: Super leuk en begrijpelijk uitgelegd. Wat mij betreft mag deze training ook 2 dagen zijn. Prachtige verdere verdieping voor ons vak dit.

Leids Universitair Medisch Centrum: NeuroScience voor de Eventbranche is een super interessante aanvulling op de reeds gevolgde trainingen bij Effectivents. Veel geleerd dat direct in de praktijk te brengen is. Daan de Raaf is een bevlogen trainer/spreker bovendien.

Ministerie van Buitenlandse Zaken: Super veel dank voor opnieuw een leerzame dag met veel nieuwe inzichten op een toplocatie! Ik ben een absolute fan van jullie trainingen en kijk nu al uit naar nieuwe trainingen die binnenkort zullen volgen.

Provincie Gelderland: Een enorm boeiende training en in vele opzichten toepasbaar voor een succesvollere organisatie van events.

Schrijvers Freelance Eventmanagement: Zeer interessante training, boeiende spreker. Een hoop inzichten gekregen die wederom direct toepasbaar zijn in mijn werk.