Referentie Training Effectief Eventmanagement

ABN Amro: Complete training, direct toepasbaar. Een sterke basis om nog vaak op terug te vallen.

Achmea: “Lenny heeft mij een compleet beeld gegeven voor het organiseren van een event. Met veel praktijk voorbeelden van haar en van de mede cursisten. Ook hebben we handige handouts / formats meegekregen. Ze nam ook de tijd om de vragen te beantwoorden. De locatie (Villa August Dordrecht) was super. Qua zaal, catering en hotel. Heel fijn dat de training op locatie door kon gaan. De dynamiek in de groep was erg goed. Een groep met enthousiaste mensen!”

Akzo Nobel: 2 medewerkster deelden hun enthousiasme in het landelijke personeelskrantje van de organisatie.

Bibliotheek Midden Brabant: Je krijgt de juiste handvatten om valkuilen te vermijden. Risicobeperkend!

Capgemini: De training deed me realiseren dat ik veel meer niet weet dan ik van tevoren had ingeschat.

Dela: “Op een schitterende locatie module Effectief Eventmanagement van Effectivents doorlopen. Van A tot Z is aan bod gekomen hoe een evenement tot een succes te maken. Diverse handreikingen gekregen waar we binnen Cooperatie Dela  zeker ons voordeel mee kunnen doen. Dank aan Lenny Klaassen  voor de inspirerende en leerzame dagen, de complete verzorging en mede door de toppers uit m’n groep natuurlijk ook de gezelligheid.” 

Deloitte: Zeer persoonlijke benadering, met levendige voorbeelden afgestemd op de deelnemers. 

De Nederlandsche Bank: Exact de antwoorden op vragen die ik ondanks jarenlange ervaring al had.

Hoogheemraadschap: De training effectieve evenementenorganisatie heeft mijn enthousiasme over evenementen weer volop aangewakkerd. Ik heb veel inspiratie en ideeën op gedaan. Dankzij de training weet ik al die inspiratie nu ook gestructureerd om te vormen naar een realistisch evenement. Een aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil in deze branche!

Ministerie van Buitenlandse Zaken: Het totaalpakket van Effectivents werkt heel efficiënt. Effectivents maakt haar naam waar!

Ministerie van Economische Zaken: Frisse kijk, dynamische training om je organisatietalent te stimuleren.

Rabobank: In een inspirerende omgeving word je 2 dagen rondgeleid door een event expert pur sang, waarbij theorie en praktijk heel mooi in elkaar overlopen.

Sanoma: Verhoogt het zelfvertrouwen om zelfstandig evenementen te organiseren.

Shell International: Goed gepresenteerde, op de praktijk en ervaring gestoelde training. Aanrader!

Solvay Pharmaceuticals: Heel praktisch en gestructureerd.

Tough & Trendy: Deze training zet de hersenen aan het denken! Verrassend om erachter te komen dat je over een dosis creativiteit beschikt :)