Referenties event Expert

SC Heerenveen: “Een zeer geslaagde dag! Kennis gemaakt met mede vakgenoten en uiteraard over de positionering als event expert. Voldoende interactie tijdens de gehele dag, waardoor de theorie gelijk toegepast werd en het effect ervan zichtbaar was. Zeer tevreden!”

Bouwend Nederland: Positionering als Event Expert is een interessante en inspirerende training. Leuke nieuwe inzichten opgedaan. Georganiseerd door een vakvrouw, gepresenteerd door een boeiende trainer op een geweldige locatie, Villa Augustus. 

Tilburg University: Handige handvaten en concrete tools aangereikt gekregen om een andere rol te kunnen vervullen, meer invloed te kunnen en mogen uitoefenen en collega’s en opdrachtgevers mee te krijgen. 

Tilburg University: Het was heel inspirerend, je leert veel van de docent maar ook van de mede-cursisten.

Albert Schweizer Ziekenhuis: Een energieke training die je een stukje verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling en je nog krachtiger maakt bij het uitvoeren van je rol als Eventmanager. 

Central Station Events: Wat een leuke, waardevolle en interactieve training. Je leert om jezelf neer te zetten, je opdrachtgever te overtuigen om jou vanaf het begin meteen als een gesprekspartner te betrekken en hoe je iedereen warm kunt krijgen voor jouw ideeën. Leuk ook om meteen te oefenen met de tips.

Lets Get Digital: “De training Positionering als Event Expert is erg goed georganiseerd door Lenny in samenwerking met Erik. De training heeft veel nieuwe inzichten gegeven, biedt leuke oefeningen en geeft de mogelijkheid om met andere event professionals te sparren over verschillende interessante onderwerpen.”

Politie: “De training positioneren als event Positioneren als Event Expert maakt je bewust van de kracht van het middel Live Communicatie. Het geeft je praktische tips en tricks om zichtbaar te zijn als Event Specialist.”