Referenties: Verkorte Opleiding Allround Eventmanagement

Rijksoverheid: “Geweldige trainers op geweldige locaties! Zeer inspirerend!”

ABB B.V.: Complete en toch compacte opleiding die alle tools in handen geeft. Echt veel van opgestoken. Jammer dat ik alle modules nu klaar heb.

Avans Hogeschool: Praktisch, onwijs leerzaam met een sterk inhoudelijke en fijne trainer Lenny!

Beeldconnect: Elke module is een feestje op zich. Wat een aanrader.

Covedien: Interactief, afwisselend en met flair gegeven.

DUO: De verkorte opleiding Allround Eventmanagement heeft mij geholpen structuur aan te brengen in het voorbereiden en uitvoeren van events. De kennis en ervaring van Lenny en de enthousiaste manier waarop zij die overbrengt gaven mij veel inspiratie voor het organiseren van vernieuwende evenementen! Door de afwisseling in lesmateriaal en –methoden, en door de diverse samenstelling van de deelnemersgroep is deze cursus geschikt voor zowel beginnende als ervaren eventmanagers.

Enexis: Een geweldige, inspirerende, goed verzorgde en ontzettend leerzame training die direct toepasbaar is in de praktijk. Beter ga je echt niet vinden. Een absolute aanrader dus!

HR Groep: Inspiratie, aanvulling, opfrissend, hersenen horen kraken (noem het #kraakenleer) en verrassend zijn een aantal positieve woorden die bijna synoniem zijn voor Effectivents. Het effect van Effectivents is duidelijk aanwezig! In een korte periode en een kleine groep, kan je veel leren en de juiste aandacht krijgen tijdens de trainingen. Het is de juiste bestemming voor iedereen die zich bezighoudt met evenementen, groot of klein. Dus twijfel niet te lang en schrijf je in!

Kansspelautoriteit: Enorm leerzaam, praktisch, afwisselend en inspirerend, goed sprekers en een fantastische trainer. Een feest om te mogen bijwonen. 

Koninklijke Horeca Nederland: “Via Effectivents nu verschillende trainingen gevolgd. Ik pas de tips & tricks nog altijd toe in mijn dagelijkse werkzaamheden. Altijd heldere uitleg, ruimte om vragen te stellen, leuke ideeën, handige handvatten, inspirerende gast-docenten en een buitengewoon gastvrije en veilige omgeving. Lenny en haar team maken de evenementenbranche per training steeds nog iets beter. Een must voor iedere eventmanager als je het mij vraagt.

KPN: De opleiding met passie gevolgd. Wat een kennis en ervaring die overgebracht wordt. Ik wil nog een keer!

Leids Universitair Medisch Centrum: Bewuster orgniseren en innovatiever programmeren vanaf nu. Intern iedereen stap voor stap meekrijgen.

Nationale Nederlanden: Totaalpakket, heel handson, direct toepasbaar in de praktijk. Ik durf nu ook van A tot Z de eindregie te pakken.

Koninklijke Horeca Nederland: De opleiding allround eventmanagement van Effectivents raad ik zeker aan! Als eventmanager is er natuurlijk niks leuker dan direct aan de slag te gaan met de uitvoering, deze opleiding leert je kijken naar de stappen die je daarvoor moet maken om het event tot een succes te maken en ook de impact die je hiermee wilt realiseren daadwerkelijk creëert. Verder krijg je van Lenny handige tips en is het ook fijn om met collega’s uit het vak te kunnen sparren en ook op deze manier ideeën voor je eigen events op te doen. Ik gebruik de hulpmiddelen en ideeën al vanaf de 1e module in mijn dagelijkse werkzaamheden ook voor niet event gerelateerde werkzaamheden. Ik ben zeer benieuwd naar de vervolg mogelijkheden voor meer opleidingen bij Effectivents. Janneke Creutzberg – KHN

Rabobank: De Verkorte Opleiding Allround Eventmanagement van Effectivents heb ik als heel waardevol ervaren. Het behandelt alle facetten van het Eventmanagement, van het creatieve tot het technische gedeelte. De opleiding is, naast een gedeelte theorie, ook praktisch ingesteld en geeft veel handvaten/tips om een event te organiseren met een ‘unexpected wow’. De diverse bijzondere locaties, de sprekers, het naslagwerk, de heerlijke lunches tot en met de attentie op de hotelkamer……alles klopt! Zal lastig worden om weer zo’n boeiende, inspirerende nieuwe opleiding te vinden.

Rabobank Nederland: Helemaal wat ik zocht! Niet terug de schoolbanken in, maar wel een complete opleiding die veel meer biedt dan een losse training.

Rabobank Nederland: Het waren 6 fantastische dagen! Heel veel nieuwe technieken geleerd, die direct toepasbaar zijn. 

SCEM: Goede docenten uit de praktijk! Met individuele en groepsopdrachten pas je de stof direct toe, hetgeen erg leuk en zeer leerzaam is.

Schrijvers: Wat een interessante en inspirerende training. Heel veel geleerd. Goeie balans tussen theorie en praktijk. Lenny is een zeer motiverende trainster. Heeft een heleboel ervaring en weet het met enthousiasme over te brengen. Aanvulling met experts is perfect. Ook gaaf om met je medecursisten ervaringen uit te wisselen.

Veiligheidsregio Haaglanden: Met kennis van zaken, goede duidelijke voorbeelden en veel aanstekelijke liefde voor het vak.

Atrium Innovations: Voor een leuke en leerzame allround opleiding over events en eventmanagement moet je bij Effectivents zijn. Goed lesmateriaal, top locaties en bevlogen docenten. Geweldig!

VIVAT: Geweldige combinatie van alle essentiële aspecten die bij de organisatie van succesvolle events komen kijken. Van de operationele, gestructureerde aanpak tot het aannemen van een seniore, creatieve en strategische rol.