Verkorte Opleiding De Event Expert

 

Ben je op zoek naar extra verdieping en uitbreiding van je specialisme in events? De Verkorte Opleiding De Event Expert biedt en combinatie van modules die je als eventprof zullen versterken en je (nog) meer senior dan wel strategisch zullen maken.

De zorgvuldige samenstelling van modules geven je de tools in handen om jezelf naar in- of externe opdrachtgevers als eventstrateeg te profileren en een sterkere adviesrol in te nemen, het programma volgens de nieuwste inzichten over het brein in te richten zodat dit het effect op je doelgroep positief beïnvloedt en dit vervolgens te vertalen naar een optimaal voortraject, met als doel de juisten personen in de gewenste aantallen ook daadwerkelijk te bereiken.

De Event Expert bestaat uit onderstaande 4 modules (totaal 4 dagen)

Elk van deze modules is ook als losse training te boeken, zodat je afhankelijk van leerbehoefte, tijdsplanning en budget je keuze kunt maken. Elk van de 4 modules staat dan ook bij ‘trainingen’ op deze site nog uitvoeriger omschreven.  

De modules zijn:  

Module 1: AI in dienst van de Eventmanager (1 dag)

Artificial Intelligence, ofwel kunstmatige intelligentie, zet de wereld in rap tempo op zijn kop. Ineens is het overal. Het creëert  tal van mogelijkheden om effectiever en efficiënter de antwoorden te vinden op wat je zoekt en kan het voor inspiratie en creativiteit worden ingezet.

Zo ook voor vraagstukken rondom de organisatie van evenementen. Maar voor welke doeleinden en op welke momenten in het organisatieproces is AI inzetbaar? En welke AI tools zijn nuttig voor welke doeleinden? Ofwel: AI als VA (virtual assistent) van de eventmanager. Zie ook de uitgebreide omschrijving van deze module.

Module 2: Positionering als Event Expert (1 dag & studieboek)

Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt als Event Expert? Hoe kun je voorkomen dat je vooral wordt ingeschakeld voor organisatorische hand- en spandiensten? Een Event Expert wordt voor vol aangezien, draagt oplossingen aan en durft te adviseren om het anders en beter te doen. In deze module leer je hoe je de touwtjes in eigen handen neemt en draagvlak voor je ideeën genereert bij je opdrachtgever en/of collega’s. Zie ook de uitgebreide omschrijving van deze module.  

Module 3: Pre EventEngagement (1 dag)

Je hebt een geweldig programma, de perfecte locatie en je weet wie je wilt uitnodigen voor je event. De vraag is alleen … hoe benader je jouw gasten zodat ze zich direct aanmelden? En hoe kun je ervoor zorgen dat het event als voordat het werkelijk plaatsvindt gaat leven, je (potentiële) deelnemers aan je bindt en vooraf al met elkaar in contact brengt? Tijdens de module Pre EventEngagement komen diverse online tools aan bod die je kunt inzetten om tot een effectief voortraject te komen en is er ruim aandacht voor uitnodigend schrijven. Zie ook de uitgebreide omschrijving op deze site.  

Module 4: NeuroScience voor de Eventbranche (1 dag)

Loop voor op wat de branche gaat veranderen! Er is veel te doen over NeuroScience. De nieuwe inzichten over de werking van het brein die de wetenschap oplevert, maakt dat we anders naar events (en het beïnvloeden van de doelgroep) zullen moeten gaan kijken. Vind oplossingen voor hardnekkige uitdagingen bij het organiseren van events met behulp van de nieuwste inzichten vanuit de neurowetenschappen. Tijdens deze module ontdek je wat de impact van deze nieuwe inzichten is. Lees hier de uitgebreide omschrijving van deze module.  

Voor wie?

Eventorganisatoren die willen groeien naar een meer seniore, strategische rol, zoals Eventcoördinatoren, Eventmanagers en Marketing- en/of Communicatiemedewerkers.  

Kosten

De kosten voor de Verkorte Opleiding De Event Expert bedragen € 1.995 excl. BTW

Deze kosten zijn inclusief:

  • 4 moduledagen
  • Naslagwerk/manual per module
  • Boek ‘Het evenement dat je niet wilt missen'
  • Alle maaltijden en drankjes
  • Inspirerend nieuw netwerk van vakgenoten
  • Certificaat De Event Expert  

 

Data en locaties

Voorjaar 2024:

  • Dinsdag 23 januari – module AI in dienst van de Eventmanager (locatie Youmeet, Utrecht)
  • Dinsdag 12 maart - module Pre EventEngagement (locatie Youmeet, Utrecht)
  • Maandag 8 april – module Positionering als Event Expert (locatie Villa Augustus, Dordrecht)
  • Dinsdag11 juni – module Neuroscience voor de Eventbranche (Studio Effectivents, Den Dungen)


Data in het najaar en voorjaar mogen uiteraard ook naar wens worden gecombineerd.

Dat kan door dit bij je inschrijving in het vak “bijzonderheden” je voorkeur te vermelden.

Inschrijfformulier - Verkorte opleiding de Event Expert