Referentie Training AI in dienst van de Eventmanager

Athora: Het was weer zeer interessant en goed verzorgd. Inspirerend, leerzaam en verrassend effectief! Je krijgt diverse tools aangeboden waarmee je direct aan de slag kan.  

Fontys: “Dank je wel Lenny voor de inspirerende training en het bundelen van alles wat er op dit moment speelt op het gebied van AI in de eventmanagement. Een must voor iedere eventmanager om deze training te volgen en ook super overzichtelijk om alle tips en tricks in een handig naslagwerk te hebben.”

LUMC: “Ik heb de eerste editie van deze gloednieuwe training mogen doen en het is een absolute aanrader. Doen!”

Wooninc: “Een training bij Effectivents is altijd een feestje. Prettige locatie, parkeerplek gegarandeerd, lekkere koffie, een prima lunch en een top docent! De training AI in dienst van de eventmanager ben ik met nul ervaring ingegaan en, na heel veel voorbeelden en oefenen met eigen cases, met een glimlach en het gevoel van ‘nu kan ik erover meepraten en er met veel energie mee aan de slag’ uitgekomen. Wat mij betreft voor nu mijn doel bereikt.”

Marian Krook-Lievestro: 4 oktober 2023 heb ik de cursus "AI in dienst van de Eventmanager" gevolgd bij Lenny. Zij heeft de afgelopen maanden veel tijd gestoken in de geschiedenis en de werking van artificial intelligence. Haar kennis heeft ze omgezet in een cursus in makkelijk te begrijpen taal. Wat ik erg prettig vond, was dat we AI meteen in de praktijk brachten en dat het mijn creativiteit juist een boost gaf, terwijl ik dat niet had verwacht. Naast dat de cursus goed was georganiseerd, was de locatie ook erg prettig. Centraal gelegen, een warme ontvangst en de catering was super. Ik voel me klaar om AI te gebruiken voor mijn site, social media én voor evenementen! Sterker nog, ik heb het al gebruikt voor een blog en het heeft mij geholpen bij het schrijven van deze review 🚀