Jij... dé Event Expert (1 dag)

 

Vind je dat je te veel wordt ingeschakeld voor organisatorische hand- en spandiensten? Heb je weleens moeite om (interne) opdrachtgevers te overtuigen van jouw goede ideeën? In deze training leer je hoe je jezelf kunt profileren als Event Expert. Je leert hoe je meer invloed krijgt op jouw (interne) opdrachtgevers. Natuurlijk zijn je (interne) opdrachtgevers nu al heel blij met jouw rol in de uitvoer; maar jouw toegevoegde waarde wordt nog veel groter wanneer je écht de regie krijgt over het eindresultaat.  

Gewaardeerde sparringpartner

Een Event Expert wordt voor vol aangezien, draagt oplossingen aan en durft te adviseren om het anders en beter te doen. In deze training leer je hoe je de touwtjes in eigen handen neemt en draagvlak voor je ideeën genereert bij je opdrachtgever en/of collega’s. 

Deze training leert je een sterke, seniore rol als eventmanager aannemen, waardoor je positie naar in- of externe opdrachtgevers en collega’s sterker wordt en je zowel voor de programmering als uitvoering zult worden gezien als de expert om op te bouwen en vertrouwen.  

Programma  

Invloed

  • Invloed in je projectteam en in je organisatie
  • De geheime overtuigingskracht van argumentatielijntjes 

Weerstand

  • Plezier maken met dominante of lastige (interne) opdrachtgevers


Zichtbaar zijn

  • Iedereen werkt het liefste met de beste expert… dat ben jij!
  • 11 praktische acties om zichtbaar te blijven

Expertstatus

  • Scherp je visie aan en vijzel je expertstatus op

Deze training wordt gegeven door Erik Peekel, auteur van het boek 'Het evenement dat niemand wil missen – Hoe organiseer je dat?' en actief als meeting designer en professioneel dagvoorzitter vanuit Aaaaha! Bureau voor live communicatie. Met veel enthousiasme deelt Erik zijn praktische tips. Bovendien ga je direct actief aan de slag en er valt ook nog heel wat te lachen. 

Voor wie?

Deze training is geschikt voor eventorganizers die hun rol in het bedenken en realiseren van events naar opdrachtgevers en collega’s willen versterken.  

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 495 p.p. excl. BTW, incl. lunch, handig naslagwerk en het boek ‘Het evenement dat niemand wil missen’, geschreven door je trainer Erik Peekel.  

Trainingsdata en locatie

  • Donderdag 13 januari 2022 (locatie Villa Augustus, Dordrecht)
  • Dinsdag 6 september 2022 (locatie Villa Augustus, Dordrecht)

 

Inschrijfformulier - Training Positionering als Event Expert