Training/module Positionering als Event Expert (1 dag)  

 

Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt als Event Expert? Hoe kun je voorkomen dat je vooral wordt ingeschakeld voor organisatorische hand- en spandiensten? In deze training leer je hoe je jezelf kunt profileren en hoe je meer invloed krijgt op jouw opdrachtgevers. Natuurlijk zijn je (interne) opdrachtgevers nu al heel blij met jouw rol in de uitvoer en organisatie; maar jouw toegevoegde waarde wordt nog veel groter wanneer je de regie over het eindresultaat neemt.  

Gewaardeerde sparringpartner

Een Event Expert wordt voor vol aangezien, draagt oplossingen aan en durft te adviseren om het anders en beter te doen. In deze training leer je hoe je de touwtjes in eigen handen neemt en draagvlak voor je ideeën genereert bij je opdrachtgever en/of collega’s. 

Deze training leert je een sterke, seniore rol als eventmanager aannemen, waardoor je positie naar in- of externe opdrachtgevers en collega’s sterker wordt en je zowel voor de programmering als uitvoering zult worden gezien als de expert om te bouwen en vertrouwen.  

Programma  

Zichtbaar zijn

  • Hoe zorg je ervoor dat men jou weet te vinden?
  • Hoe breng je opdrachtgevers op ideeën?  

Expertstatus

  • Hoe bouw je jouw expertstatus uit?
  • Wat willen opdrachtgevers graag horen van een Event Expert?
  • Het meetbaar maken van evenementen  

Invloed

  • Overtuigend argumenteren
  • Hoe kun je anderen meekrijgen?  

Deze training wordt gegeven door Erik Peekel, auteur van het boek 'Het evenement dat niemand wil missen – Hoe organiseer je dat?' en actief als meeting designer en welbekende dagvoorzitter in de branche vanuit Aaaaha! Bureau voor live communicatie. Met veel enthousiasme deelt Erik zijn praktische tips.  

Voor wie?

Deze training is geschikt voor eventorganizers die hun rol in het bedenken en realiseren van events naar opdrachtgevers en collega’s willen versterken.  

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 495 p.p. excl. BTW, incl. lunch, handig naslagwerk en het boek ‘Het evenement dat niemand wil missen’, geschreven door je trainer Erik Peekel.  

Trainingsdata en locatie

  • 4 november 2021 (locatie Villa Augustus, Dordrecht)

Coronavirus:

Het is op dit moment nog onduidelijk aan welke maatregelen we te zijner tijd voor een veilige uitvoering van de trainingen dienen te voldoen, zoals de 1,5 meter regel en hygiënemaatregelen. Vanzelfsprekend kun je ervan op aan dat wij deze voor de realisatie van de training volledig zullen naleven. 

 

Inschrijfformulier - Training Positionering als Event Expert