Referenties online training Online & Hybride Eventmanagement

Maasstad Ziekenhuis: Ik ben zeer enthousiast over de training en geef deze een dikke 10!
Leuk dat jullie zo veel verschillende kanten van het online organiseren van evenementen hebben laten zien en ook superleuk om met gelijkgestemden in een aparte sessie te sparren over oplossingen.

Universiteit van Amsterdam: Nogmaals reuze veel dank voor de onderhoudende en zeer informatieve cursus. Echt hoge kwaliteit! Ik heb ervan genoten.

Canon Nederland: Zeer goede training, heb ontzettend veel geleerd en ben het al meteen in de praktijk aan het brengen! Ontzettend waardevol! Met veel informatie die ik direct in de praktijk in heb kunnen zetten. Ik voel me gesterkt in mijn vakgebied en heb zin om er verder mee aan de slag te gaan! 

Cebeco Agrochemie: Super veel geleerd. Ik kijk ernaar uit om dit nu in de praktijk toe te passen.

ECCE Commercie: Afgelopen week heb ik bij Effectivents de online training gevolgd voor online & hybride. Lenny heeft ons meegenomen in verschillende creatieve, technische en interactieve voorbeelden. Zelf was de sessie ook all of the above! Erg inspirerend, gezellig en informatief. Dit geeft ons weer een duwtje in de goede richting.

Agrifirm: Ik had niet echt een voorstelling van hoe de training zou zijn, ook omdat ik zelf nog maar aan het begin sta van online en hybride events. Maar ik merk toch dat ik door deze cursus al een aantal collega's en mezelf verder heb kunnen helpen. De cursus heeft zeker toegevoegde waarde gehad voor mij. Dank je wel!

DUO: Heel veel nuttige informatie gekregen. De sessies met kleine groepjes vond ik heel leerzaam en leuk. De trainer een goede en prettige spreker. Gestuurde pakketjes waren ook verrassend, leuke toevoeging. Handig om een app te hebben met de groep. Het zou heel fijn zijn om over een tijdje nog een soort van reünie te hebben en te kijken waar iedereen nu mee bezig is en wat de ervaringen zijn. 

Gemeente Den Haag: Bedankt! De training biedt handvatten voor de organisatie van evenementen in het nieuwe normaal, met online en hybride kunnen we weer verder! Daarnaast was het enorm interessant om te luisteren naar de verhalen van de sprekers en deelnemers. Top georganiseerd!  

Gemeente Rotterdam: Fantastisch jouw slides, praktische voorbeelden, heldere structuur. Goede balans tussen zenden en interactie. Je hebt een heerlijke rustige stem om naar te luisteren en je hebt goed gekeken naar je doelgroep. Tip voor het vervolg: ook een "gevorderden" cursus aanbieden.

Gemeente Rotterdam: Lenny, je bent een fijn mensen om naar te kijken en te luisteren. Voor een online training zeker niet onbelangrijk. Ook heb je veel kennis en ervaring, die je goed weet over te brengen. Daar nog bij goede en interessante sprekers, waardoor het plaatje helemaal rond. Ik was op zoek naar basiskennis omtrent online en hybride evenementen en ik heb meer dan dat gekregen. Waarvoor dank.

Gemeente Rotterdam: Heel erg op weg geholpen, goede tips en trics. Ook het uit elkaar gaan in 'groepjes' erg goed.

Maastricht University: De training heeft absoluut aan mijn verwachtingen voldaan! Ik vind het een aanrader voor iedereen die met events bezig is en zou dan ook graag weer aansluiten bij toekomstige initiatieven die door Effectivents ontplooid worden.

SURF: Goed initiatief! Heel actueel vraagstuk. Ga zo door, met ruimte voor ontwikkeling van de opzet van de training.

Universiteit van Amsterdam: Enorme springplank voor me deze training. Tip: een terugkomdag aanbieden, waar staan we nu 2 maanden na de training- wat heb je toegepast, iedereen voorbeeld uit praktijk laten inbrengen

University of Groningen:  Ik vond het een zeer zinvolle training. In maart moesten we plotseling onze evenementen online gaan organiseren. Totaal nieuw voor ons. Deze training heeft mij heel veel belangrijke informatie gegeven en ook heel veel inspiratie. Ik heb zin om na de zomervakantie met de online evenementen aan de gang te gaan. Het geeft mij vertrouwen dat ik weet wat er zoal mogelijk is. Heel erg bedankt voor de interessante training!

Woonwaard: Veel nuttige informatie gekregen. Veel opties, mogelijkheden, adviezen en voorbeelden gezien.

Universiteit van Amsterdam: De online incompany training Online & Hybride Eventmanagement gaf ons goede handvatten om een online event te organiseren en op te tuigen. Lenny liet ons een scala aan inspirerende praktijkvoorbeelden zien. Zagen we voor deze incompany training voornamelijk de beperkingen van online events, nu zien we ook zeker de kansen en mogelijkheden!  Dank je wel voor deze inspirerende training Lenny!