Referenties online training Online & Hybride Eventmanagement

De Nieuwe Zaak: “Wat een verademing om even met allemaal eventmanagers te sparren in deze bizarre tijd en te merken dat iedereen op zoek is naar een juiste online vorm, waarin netwerken en interactie nog steeds belangrijk is. De training heeft veel inspiratie gegeven en een boost om weer gave events neer te zetten, online of offline!” 

OneTicketLeft: “Een waardevolle training, ook als je al de nodige ervaring hebt met (online) events. Veel direct inzetbare kennis, interessante tips en tricks, leuke verrassingspakketten voor thuis, en dat alles enthousiast gepresenteerd door Lenny Klaassen en haar team en een aantal ervaren gastdocenten. Heel blij dat ik deze training gedaan heb!” 

CMS Nederland: “Zeer afwisselend programma met leuke gastsprekers en een mooie combinatie met interactie in breakout rooms. Dit heeft zeker bijgedragen aan nieuwe inspiratie en inzichten ook betreft de hybride evenementen voor de toekomst.” 

VBO: “Een waardevolle training, met veel verschillende voorbeelden van nieuwe platforms. Zijn bereid je naast de training verder te helpen met vragen. Een bijkomend voordeel is het netwerken met andere event managers in deze tijd.”

LUMC: “Een super praktische training, heel zinvol in deze tijd, maar ook voor de toekomst, waarin naar verwachting online/hybride wel deels zal blijven bestaan. Enthousiast gegeven training, met interessante gastsprekers en veel voorbeelden uit de praktijk. Weer een toppertje van Effectivents!”

Amsterdam UMC: Een zeer leerzame training met veel afwisseling!

EFP: Geen moment spijt dat ik deze training heb gevolgd. Erg waardevol. Vol met inspiratie om toe te passen op je eigen evenementen. Heel prettig ook dat het is opgedeeld in 6 trainingsmomenten, zodat je alle informatie goed kunt laten indalen :)

Windesheim: De training heeft me zekerder gemaakt in het maken van de juiste keuzes en geven van goed advies aan opdrachtgevers. Opbouw, inhoud en diversiteit van de leerstof maakt het leuk informatie tot je te nemen. De brievenbuspakketjes zijn origineel samengesteld en ook prettig dat naast de modules jullie bereikbaar waren voor vragen. Benieuwd naar de volgende training!

Hogeschool Windesheim: Ontzettend bedankt, heel veel aandacht en goede kwaliteit.

Provincie Noord Brabant:  Leuk om op deze wijze te kunnen snuffelen aan online & hybride events. Nu op naar de praktijk. Voorbereiding en begeleiding was zoals altijd helemaal in orde!

CAAT: Fully updated about the future of the event industry and by visionary and “reservoir of knowledge and questions”. Thank you Sjoerd Weikamp for this fantastic session en thank you Lenny Klaassen for the inspiring course! I hold on to this takeaway from marketing visionair Joe Pine: “Live events make the brain invest in your message”. Dare more and everything is possible. Recovery? Fuse the fysical and the digital to create better events!

Eventmanager Esther Vermeer: De afgelopen weken in 6 sessies helemaal bijgepraat over Online & Hybride Eventmanagement. Onder de bezielende leiding van Lenny Klaassen met inspirerende gastsprekers. Zin om ermee aan de slag te gaan! 

KNAW: Ik vond het een erg leuke, informatieve, inspirerende training! Heb er veel van opgestoken en vond de presentaties van Lenny en gastsprekers erg boeiend. Ook leuk om eens met vakgenoten van gedachten te wisselen. Ik ga graag naar een eventueel vervolg van de training!

Zes Events: Enorm veel aan de training gehad: het programma de handvaten en rode draad, en bracht voor mij een nieuw netwerk bij elkaar. Helpen elkaar nu nog. Mooi en bijzonder!

Maasstad Ziekenhuis: Ik ben zeer enthousiast over de training en geef deze een dikke 10!
Leuk dat jullie zo veel verschillende kanten van het online organiseren van evenementen hebben laten zien en ook superleuk om met gelijkgestemden in een aparte sessie te sparren over oplossingen.

Universiteit van Amsterdam: Nogmaals reuze veel dank voor de onderhoudende en zeer informatieve cursus. Echt hoge kwaliteit! Ik heb ervan genoten.

Canon Nederland: Zeer goede training, heb ontzettend veel geleerd en ben het al meteen in de praktijk aan het brengen! Ontzettend waardevol! Met veel informatie die ik direct in de praktijk in heb kunnen zetten. Ik voel me gesterkt in mijn vakgebied en heb zin om er verder mee aan de slag te gaan! 

Cebeco Agrochemie: Super veel geleerd. Ik kijk ernaar uit om dit nu in de praktijk toe te passen.

ECCE Commercie: Afgelopen week heb ik bij Effectivents de online training gevolgd voor online & hybride. Lenny heeft ons meegenomen in verschillende creatieve, technische en interactieve voorbeelden. Zelf was de sessie ook all of the above! Erg inspirerend, gezellig en informatief. Dit geeft ons weer een duwtje in de goede richting.

Agrifirm: Ik had niet echt een voorstelling van hoe de training zou zijn, ook omdat ik zelf nog maar aan het begin sta van online en hybride events. Maar ik merk toch dat ik door deze cursus al een aantal collega's en mezelf verder heb kunnen helpen. De cursus heeft zeker toegevoegde waarde gehad voor mij. Dank je wel!

DUO: Heel veel nuttige informatie gekregen. De sessies met kleine groepjes vond ik heel leerzaam en leuk. De trainer een goede en prettige spreker. Gestuurde pakketjes waren ook verrassend, leuke toevoeging. Handig om een app te hebben met de groep. Het zou heel fijn zijn om over een tijdje nog een soort van reünie te hebben en te kijken waar iedereen nu mee bezig is en wat de ervaringen zijn. 

Gemeente Den Haag: Bedankt! De training biedt handvatten voor de organisatie van evenementen in het nieuwe normaal, met online en hybride kunnen we weer verder! Daarnaast was het enorm interessant om te luisteren naar de verhalen van de sprekers en deelnemers. Top georganiseerd!  

Gemeente Rotterdam: Fantastisch jouw slides, praktische voorbeelden, heldere structuur. Goede balans tussen zenden en interactie. Je hebt een heerlijke rustige stem om naar te luisteren en je hebt goed gekeken naar je doelgroep. Tip voor het vervolg: ook een "gevorderden" cursus aanbieden.

Gemeente Rotterdam: Lenny, je bent een fijn mensen om naar te kijken en te luisteren. Voor een online training zeker niet onbelangrijk. Ook heb je veel kennis en ervaring, die je goed weet over te brengen. Daar nog bij goede en interessante sprekers, waardoor het plaatje helemaal rond. Ik was op zoek naar basiskennis omtrent online en hybride evenementen en ik heb meer dan dat gekregen. Waarvoor dank.

Gemeente Rotterdam: Heel erg op weg geholpen, goede tips en trics. Ook het uit elkaar gaan in 'groepjes' erg goed.

Maastricht University: De training heeft absoluut aan mijn verwachtingen voldaan! Ik vind het een aanrader voor iedereen die met events bezig is en zou dan ook graag weer aansluiten bij toekomstige initiatieven die door Effectivents ontplooid worden.

SURF: Goed initiatief! Heel actueel vraagstuk. Ga zo door, met ruimte voor ontwikkeling van de opzet van de training.

Universiteit van Amsterdam: Enorme springplank voor me deze training. Tip: een terugkomdag aanbieden, waar staan we nu 2 maanden na de training- wat heb je toegepast, iedereen voorbeeld uit praktijk laten inbrengen

University of Groningen:  Ik vond het een zeer zinvolle training. In maart moesten we plotseling onze evenementen online gaan organiseren. Totaal nieuw voor ons. Deze training heeft mij heel veel belangrijke informatie gegeven en ook heel veel inspiratie. Ik heb zin om na de zomervakantie met de online evenementen aan de gang te gaan. Het geeft mij vertrouwen dat ik weet wat er zoal mogelijk is. Heel erg bedankt voor de interessante training!

Woonwaard: Veel nuttige informatie gekregen. Veel opties, mogelijkheden, adviezen en voorbeelden gezien.

Universiteit van Amsterdam: De online incompany training Online & Hybride Eventmanagement gaf ons goede handvatten om een online event te organiseren en op te tuigen. Lenny liet ons een scala aan inspirerende praktijkvoorbeelden zien. Zagen we voor deze incompany training voornamelijk de beperkingen van online events, nu zien we ook zeker de kansen en mogelijkheden!  Dank je wel voor deze inspirerende training Lenny! 

Buro Boudier:  “Veel lol gehad met en van de trainingen van Effectivents: wat een rijkdom aan kennis en inzichten. Meteen toepasbaar en superleuk om te ontdekken!” 

INretail: “De praktische training Online&Hybride Eventmanagement heeft me veel tips en inzichten gegeven om binnen mijn organisatie aan de slag te kunnen met alle events die er weer aan gaan komen. Het was een fijne training om te volgen en voor iedereen binnen de evenementen business aan te raden.”

Conference Center High Tech Campus Eindhoven: “Super leuke en leerzame training, inspirerende sprekers uit de branche en goede tips & tricks om mee verder te gaan.”

Gemeente Deventer: “Er is zo veel mogelijk online en in hybride setting waar ik niets van af wist, heel veel geleerd en veel creatieve ideeën opgedaan! 

- kort samengevat; heel leerzaam en inspirerend!”

Gemeente Peel en Maas: “Het was een mooi vervolg op het eerste level en bood weer nieuwe inspiratie.

De Maaspoort Theater & Events: “De training is voor mij een goed hulpmiddel geweest om snel om te schakelen van live naar online evenementen. Lenny geeft goede uitleg over de diverse platforms en geeft een kijkje achter de schermen bij de organisatie van een online / hybride event. Je volgt de training samen met andere eventmanagers dus het is fijn om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Scheelt ook een hoop uitzoekwerk voor jezelf.”

Maastricht University: “Ik vond het een leuke, leerzame training waarbij ik veel inspiratie heb opgedaan! Trainster Lenny heeft super veel kennis en ook de gastsprekers waren top. De sessies zijn voorbij gevlogen.”

Open Universiteit: “Ik heb deze cursus als super leerzaam ervaren doordat het naar ieders wensen ingericht kan worden, maar vooral ook vanwege het hoge interactie niveau (met andere deelnemers, met Lenny, met ondersteunende techniek en met gastsprekers), bedankt!”

Universiteit van Amsterdam: “Als je niet weet dat iets bestaat, mis je het niet. Maar in dit geval mis je heel veel als je niet meedoet. In ruim twee weken weer helemaal up-to-date over platforms, techniek, interactietools en andere leuke eventgadgets

A ‘need to know’  wat mij betreft, niet in de laatste plaats door een nieuw netwerk van eventprofessionals”.

Kadaster: “Alles was wederom top geregeld. Van de welkomstdoos tot het certificaat en alles wat daartussen zit! De level-2 training was weer heel leerzaam en leuk.” 

Hogeschool Windesheim: “Weer genoten van de training. Wederom super leerzaam, fijn contact met iedereen én gezellig ( ook belangrijk)

Ook blij met het handige platformoverzicht! Mocht er toch nog een level 3 komen, dan sluit ik graag aan.”  

Lygature: “Wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb. Wat heb ik weer veel aan de training gehad.”  

MICE Support: “Ik heb veel inspiratie opgedaan voor nieuwe online en hybride events. Direct toepasbaar in mijn dagelijkse praktijk.”  

Plan X Events: “Enorm dank voor de training. Geeft weer een motiverende boost.  

Proximus (incompany training online in het Engels): “The training Online & Hybrid event management  was very interesting!

It allowed us to learn about the different aspects of online & hybrid events management and the advantages of the different digital platforms.

This training is very useful for our events business which has to reinvent itself. It was a great class with a super teacher!

Thanks to Lenny for this great coaching!”  

Wageningen University: Ik heb de vervolgtraining Online & Hybride event management (level 2) als erg leerzaam ervaren!

Het op een interactieve manier kennis maken met de verschillende platformen, handige tips & tricks te ontvangen van (en netwerken met) andere event professionals heeft mij veel positieve energie gegeven voor de online- en hybride event toekomst!”