effectivents

 

Ben je op zoek naar een korte maar complete opleiding eventmanagement? Een opleiding die enerzijds álle praktische aspecten die bij het organiseren van events komen kijken uitgebreid behandelt, maar tegelijkertijd zorgt voor een frisse blik op het vak, inspiratie en vernieuwende inzichten?
De Verkorte Opleiding Allround Eventmanagement (A) biedt je tal van tips, tools, checklists, handige formats, voorbeelden rechtstreeks uit de praktijk én concrete middelen om tot baanbrekende concepten en creativiteit te komen.

De Verkorte Opleiding De Event Expert (B) biedt een combinatie van verdiepingsmodules die je de tools in handen geven om jezelf naar in- of externe opdrachtgevers en collega’s als eventstrateeg te positioneren en een sterkere adviesrol in te nemen.

Je leert daarnaast het pre eventengagement te optimaliseren, creatieve, activerende teksten te schrijven én events volgens de nieuwste inzichten vanuit neuroscience in te richten, met als doel de invloed op je doelgroep te vergroten.
Na deze opleiding ben je bovendien niet beperkt tot de landsgrenzen; ook voor organiseren ‘op afstand’, met andere contracten én contacten biedt deze opleiding je handvatten om op terug te vallen.

Overzicht van opleidingen